註冊 微博

[其他] FOXY / GETCHAMAN

FOXY / GETCHAMAN E-mail 此主題給朋友

請問各位大大,我部netbook唔知點解用唔到foxy / getchaman,個狀態係連到線search到,但係download唔到任何檔,成日都係搜尋中或者等待中,好苦惱..............求求各位大大幫幫小妹>___<

熱門搜尋: 塑膠

TOP HOME

push

TOP HOME

引用:
原帖由 Cosplay_station 於 2011-11-13 02:58 AM 發表
請問各位大大,我部netbook唔知點解用唔到foxy / getchaman,個狀態係連到線search到,但係download唔到任何檔,成日都係搜尋中或者等待中,好苦惱..............求求各位大大幫幫小妹>___
Foxy基本上已停止運作,用到係bonus,用唔到係正常。
Getchaman就唔清楚。
下載檔案,去搜尋網站搵,比用上述兩套軟件安全好多。
用電腦係樂趣/享受,何必去冒風險。

TOP HOME

冇問題呀~岩岩開著個陳年FOXY DOWNLOAD 到MP3, 同AV~

TOP HOME

熱門搜尋: 塑膠 剷 車 文件夾

TOP HOME

引用:
原帖由 Cosplay_station 於 2011-11-13 02:58 AM 發表
請問各位大大,我部netbook唔知點解用唔到foxy / getchaman,個狀態係連到線search到,但係download唔到任何檔,成日都係搜尋中或者等待中,好苦惱..............求求各位大大幫幫小妹>___
愈來愈多會員在講“你阿媽係女人”見到都煩...
pm我,send 返個舊foxy比你,新版係用唔到~~

附件

eason foxy.jpg (284.72 KB)

2011-11-15 12:13 AM

eason foxy.jpg

TOP HOME

引用:
原帖由 REREREY 於 2011-11-15 12:09 AM 發表

愈來愈多會員在講“你阿媽係女人”見到都煩...
pm我,send 返個舊foxy比你,新版係用唔到~~
有D甘既事?我個foxy一直無update,無啦啦琴日一開,竟然自動同我反安裝(移除),之後再裝都吾得喇
邊到仲有得down番用到?!!
thx!!!

TOP HOME

引用:
原帖由 a99876 於 2011-11-15 11:13 PM 發表

有D甘既事?我個foxy一直無update,無啦啦琴日一開,竟然自動同我反安裝(移除),之後再裝都吾得喇
邊到仲有得down番用到?!!
thx!!!
依你咁講......我真係唔知道你點解唔得喇~我就見到仲有好多人SHARE 野出黎比我DOWNLOAD緊~

TOP HOME

Halo

我一開始都係唔得一開就自動同我反安裝(移除)
但當我完全刪除foxy 再安返又可以繼續用返
你可以試下刪除foxy後再刪除埋係C盤或D盤裹面的FOXY File, 之後再安就應該用得

熱門搜尋: express 滅火筒 運輸 公司

TOP HOME

引用:
原帖由 kevin2o0o 於 2011-11-16 01:27 AM 發表
我一開始都係唔得一開就自動同我反安裝(移除)
但當我完全刪除foxy 再安返又可以繼續用返
你可以試下刪除foxy後再刪除埋係C盤或D盤裹面的FOXY File, 之後再安就應該用得
錯了~~~咁樣都一樣冇用嫁~會有蜂巢軟件同你反安裝.
要冇事,就係用唔安裝的方式.(已經係提示,唔好再pm)

TOP HOME

直接將蜂巢軟件從D盤移除便可以了

TOP HOME

引用:
原帖由 a99876 於 2011-11-16 09:20 PM 發表
直接將蜂巢軟件從D盤移除便可以了
依層...你唔熄電腦就冇問題,但一重新開機,蜂巢再現~

TOP HOME

引用:
原帖由 REREREY 於 2011-11-16 09:43 PM 發表

無事播...

TOP HOME

FOXY 根本係唔洗安裝,去網上搵個免裝版就可以長期無痛使用~~

TOP HOME

引用:
原帖由 REREREY 於 2011-11-16 09:43 PM 發表

安裝程式 - 可以複製FOXY.exe應用程式改名為"BeeHive.Setup.exe" 來取代原本的BeeHive.Setup.exe (蜂巢安裝主程式)
因為 ...\FOXY\Update 裡面有個蜂巢安裝主程式,所以執行FOXY時就會自動反安裝及安裝蜂巢

免安裝程 - 某個版本還有移除偷偷上傳功能
不過記得蜂巢都有偷偷出現,用上上面方法 目前還沒出現過!!

Foxy_1.9.10繁體綠化版  可以搜尋下

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。